Eget bokningssystem med Boka365

Om ni söker ett tidsbokningssystem / tidbokningstjänst / bokningssystem för t.ex uthyrning av lokaler eller stugor, bokning av kurser, bokning av personer i en kalender, bokning av träningspass mm så kan ni prova Boka365 gratis i 14 dagar.

Jag driver företaget Boka365 vid sidan av min heltidsanställning och fokus ligger på att designa, bygga och drifta ett webbaserat bokningssystem som ska kunna konkurrera mot några av de större aktörerna i Sverige.

Idén kom från att jag har hjälpt en del personer och företag lokalt där jag bodde tidigare med att designa hemsidor, utveckla anmälningsformulär, utveckla bokningskalendrar och enklare former av orderhantering.

Hur kom jag fram till Boka365?

Fler och fler frågade om jag kunde bygga ett bokningssystem just för deras behov och till slut hade jag inte tid att underhålla dem. Då föddes idén om att bygga ett komplett system som passar flera verksamheter samtidigt och resultatet blev först Boka24 och senare Boka365.

Boka24 driftades som en hobbyverksamhet där jag kunde utveckla min idé och testa den utan vinstsyfte för att se om det var aktuellt och om fler var sugna.

Efter ett tag fick jag ett par kunder och började få in pengar vilket ledde till att jag började fundera på att starta en enskild firma istället. Då startade jag företaget Boka365 och där är jag nu - en tidsbokningssystem / tidbokningstjänst / bokningssystem för både privatpersoner, föreningar och företag.